LDL Tuoi Hac Village 1st Preconstruction Fundraising Campaign

posted Jul 3, 2021, 12:09 PM by Le Phan

LDL Tuoi Hac Village
Golden Age Village For the Elderly
Phone: (647)- 524- 0018
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
LDL Tuoi Hac Village
1st Preconstruction Fundraising Campaign Update 
English Version Will Follow.
Kính thưa Cộng Đồng Người Việt Ottawa,
Chương trình Gây quỹ Chuẩn bị Xây cất Đầu tiên của LDL Tuổi Hạc sẽ kết thúc vào ngày mai Chủ Nhật, 4 tháng Bảy vào lúc 11:30 trưa. Mục tiêu của Làng là gây quỹ được $100,000, và số tiền này sẽ được dùng để chi trả cho các chi phí chuẩn bị xây cất cho Trung tâm Chăm sóc. Nhờ vào sự ủng hộ của các mạnh thường quân và các nhà bảo trợ, hiện chúng tôi đã đạt được $56,500 (57% của mục tiêu). Chỉ còn một ngày nữa, xin quý vị tiếp tục ủng hộ bằng cách chuyển tiếp email này tới bạn bè và người thân. Để tri ân, mỗi $20 ủng hộ sẽ tương đương một cơ hội được nhận những phần quà giá trị. 
Để Ủng Hộ
Chương trình ngày 4 tháng Bảy không chỉ để thông báo kết quả gây quỹ, mà còn là dịp để các anh chị em thiện nguyện viên LDL, quý mạnh thường quân và các nhà bảo trợ cùng gặp mặt để chung vui. Vì dịch bệnh, quý vị có thể tham gia chương trình với chúng tôi và cùng theo dõi văn nghệ và bắt thăm trúng thưởng qua Youtube livestream dưới đây:

Địa chỉ livestream: https://youtu.be/Zjw6TSdg5sw
Ngày và giờ livestream: Chủ Nhật, ngày 4 tháng Bảy, lúc 11:30 trưa. 

Kết quả bắt thăm bảy món quà sau đây sẽ được thông báo trong livestream. Những số được trúng giải sẽ được thông báo qua mạng xã hội của Làng, và chúng tôi sẽ liên lạc với những người thắng giải để nhận quà.

 1. Một TV 75" Sony 4K UHD HDR LED Google Smart TV

 2. Một điện thoại silver Apple iPhone 12 Pro with 256GB (unlocked)

 3. Một điện thoại Apple iPhone 12 (unlocked)

 4. Một điện thoại Samsung Galaxy Note20 5G with 128GB (unlocked)

 5. Một  Apple iPad Air 10.5" with Retina Display, Wi-Fi, A12 Bionic, 256 GB

 6. Một máy chiên không dầu Ninja Dual Zone 7.6L Air Fryer

 7. Một bộ tai nghe Apple AirPods with Charging Case

Chúng tôi xin gửi lời cảm ơn chân thành đến quý vị mạnh thường quân đã ủng hộ và bảo trợ cho chương trình gây quỹ sau đây. Chúng tôi sẽ không đạt được mục tiêu nếu không có sự ủng hộ rộng rãi của quý vị. 
 
Một lần nữa, xin cảm ơn quý vị thật nhiều, 
Ban Gây quỹ Làng Dưỡng Lão Tuổi Hạc
Dear Vietnamese Canadian Community of Ottawa,
GAVE’s First Preconstruction Fundraising Campaign is closing tomorrow Sunday, July 4th at 11:30 am. Our fundraising goal is $100,000 that will go towards the pre-construction cost of the Campus of Care. Thank you so much to our supporters and sponsors as we have currently raised $56,500 (57% to goal). With the closing date in one day, we are still accepting donations to further reach our goal. Please share with your friends and family members. As a token of our appreciation, each $20 is equal to a chance to win valued prizes.
 
Make A Donation
This July 4th event will not only be about fundraising but also about welcoming and celebrating all of our volunteers, supporters, and sponsors. Due to the current Covid restrictions, we invite you to join us online for an event filled with live entertainment and giveaways through our YouTube Livestream.
 
 Livestream Link: https://youtu.be/Zjw6TSdg5sw
 Date and Time: Sunday, July 4th, starting at 11:30 am.

The winners of the following seven prizes will be announced during the livestream. The winning numbers will be published on our social media. Furthermore, we will reach out to winners through their contact information. 

 1. A 75" Sony 4K UHD HDR LED Google Smart TV

 2. An unlocked silver Apple iPhone 12 Pro with 256GB 

 3. An unlocked Apple iPhone 12 

 4. An unlocked Samsung Galaxy Note20 5G with 128GB 

 5. A grey Apple iPad Air 10.5" with Retina Display, Wi-Fi, A12 Bionic, 256 GB

 6. A Ninja Dual Zone 7.6L Air Fryer

 7. Apple AirPods with Charging Case

We would like to give a special thank-you to our sponsors listed below that have supported our fundraising campaign. Without your donation, we would not be able to reach our goals. Thank you once again for your generous support. 
 
Always, and only, thank you,
GAVE Fundraising Team
Comments